Dagbegeleiding

U woont nog zelfstandig, maar uw zelfredzaamheid neemt af en het is goed om samen met anderen actief te zijn? Of staat u op de wachtlijst van een verzorgings- of verpleeghuis en heeft u overbruggingszorg nodig?
Dat kan!

Van maandag t/m vrijdag organiseren wij een dagprogramma voor thuiswonenden. Afhankelijk van uw indicatie neemt u aan een of meerdere dagen deel. U komt naar ons toe en samen met anderen maakt u er onder begeleiding van ervaren medewerkers een leuke dag van.

Activiteiten
De activiteiten zijn heel divers en natuurlijk heeft u inspraak! We volgen de gebeurtenissen in de wereld; de krant wordt gelezen en besproken. Er is aandacht voor geestelijke en lichamelijke fitness: geheugentraining en beweging voor ouderen zijn vaste programma onderdelen. We staan regelmatig stil bij een bepaald thema. Zo kleurt de afdeling soms oranje: de Koningin is jarig of Oranje voetbalt. Ook is het zichtbaar als de kersttijd nadert of de lente begint. De grote activiteiten zoals een bingo, modeshow of optreden van een koor zijn natuurlijk ook voor u toegankelijk.

U twijfelt nog? Kom gerust een keer kijken of 'proefdraaien'. U bent van harte welkom.

Neem contact op met de zorgbemiddelaar.

Zorg aanvragen