Zelfstandig wonen

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen en toch de zekerheid hebben dat zorg voorhanden is? Dan is huren met thuiszorg een goede oplossing. Op ons complex zijn 66 appartementen voor zelfstandig wonenden aanwezig. Deze bewoners ontvangen als dat nodig is zorg en ondersteuning vanuit ons woonzorgcentrum via de Thuisdienstservice.

Momenteel wordt een groot deel van deze appartement bewoond door de Zusters Franciscanessen van Mariadal. In december 2011 verlieten de zusters hun oorspronkelijke moederhuis: Mariadal aan de Vincentiusstraat in Roosendaal. De bouwdelen, gelegen aan de zijde van de Theresiastraat, vormen nu het bestuurscentrum van de congregatie.

Veel Roosendalers zijn bekend met het voornemen van de congregatie om de appartementen te gaan verhuren als er vanuit de eigen congregatie geen behoefte aan bestaat. Er is een lange lijst van belangstellenden. Zodra hierover meer duidelijkheid is, volgt berichtgeving hierover in de media.

Ook voor zelfstandig wonenden
In St. Elisabeth bruist het van de activiteiten. Uiteraard zijn deze ook toegankelijk voor de zelfstandig wonende cliënten. U kunt lid worden van één van onze verenigingen en deelnemen aan grotere activiteiten zoals bingo, modeshow of optreden van een koor. Tegen een geringe bijdrage kunt u deelnemen aan deze activiteiten. Lees verder...

Het woonzorgcentrum ligt vlakbij het winkelcentrum en busstation van Roosendaal.
Handig, als u er op uit wilt!