Wonen met zorg

U kunt nog veel dingen zelf, maar zelfstandig wonen wordt moeilijk? In woonzorgcentrum St. Elisabeth woont u in een eigen appartement; het is uw thuis. Hulp is binnen handbereik. Bijvoorbeeld hulp bij het opstaan of aankleden en bij het innemen van uw medicijnen. Ook is er ondersteuning op huishoudelijk gebied. U kunt gebruik maken van onze voorzieningen als u dat wilt.

Appartement
Een appartement bestaat uit een hal met aparte berging, een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer met aangrenzend een badkamer met douche, douchestoel en toilet. De grote ramen van de tuinkamer kunnen op veilige hoogte opengezet worden, zodat u al vroeg in het jaar kunt genieten van het mooie weer, het uitzicht op de stad Roosendaal of de fraaie omgeving van het woonzorgcentrum. De appartementen liggen aan ruime gangen. Door de vide is er veel inval van daglicht.

Ook echtparen zijn van harte welkom. Hiervoor hebben wij extra ruime appartementen ter beschikking. Naast de geïndiceerde cliënt kan ook de niet geïndiceerde partner opgenomen worden. Bij overlijden van de cliënt kan de partner in het verzorgingshuis blijven wonen.

Zorgleefplan 

Mensen willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig zijn. Wij helpen  daar graag bij. In nauwe samenspraak met de cliënt en/of diens verwanten bepalen we de mate, vorm en inhoud van de zorg- en dienstverlening en stellen deze bij als dat nodig of wenselijk is.We leggen deze afspraken vast in het zorgleefplan. 

Activiteiten
In St. Elisabeth bruist het van de activiteiten. U kunt lid worden van één van onze verenigingen en deelnemen aan grotere activiteiten zoals bingo, modeshow of optreden van een koor. Tegen een geringe bijdrage kunt u deelnemen aan deze activiteiten. Lees verder....

Neem contact op met de zorgbemiddelaar.

Zorg aanvragen.