Algemeen over wonen en zorg

Meestal is het een moeilijke stap: verhuizen van uw eigen vertrouwde omgeving naar een andere, vreemde plaats. U bent bang uw privacy te verliezen, u komt temidden van veel anderen te wonen. St. Elisabeth sluit haar ogen niet voor deze moeilijke stap. Die valt niet te ontkennen. Juist omdat wij inzien dat dit moeilijk voor u is, zullen wij ons tot het uiterste inspannen om u hierbij te begeleiden. Niet voor niets luidt onze belofte: St. Elisabeth, een Thuis met Karakter.

Welke vorm van wonen en zorg is voor mij het meest geschikt?
Klik op de knoppen onder het hoofdstuk 'Wonen en Zorg' voor nadere informatie.

Rondleidingen
Iedere derde woensdag van de maand organiseren wij tussen 10.30 - 11.30 uur een rondleiding voor diegenen die eventueel belangstelling hebben voor opname in St. Elisabeth. U kunt zich voor deze rondleiding inschrijven via: zorgbemiddelaar@stelisabeth.nl Wij willen u tijdens deze rondleiding graag persoonlijk te woord staan, daarom is het aantal plaatsen beperkt. U krijgt bericht naar aanleiding van uw inschrijving.

Zoek en vergelijk verpleeg- en verzorgingshuizen
Via de website kiesbeter.nl kunt u verpleeg- en verzorgingshuizen zoeken bij u in de buurt en daarbij aangeven wat u belangrijk vindt. Zo kunt u selecteren op type zorg, locatiewensen, geloof, specialisaties, aangeboden zorg en faciliteiten.

Algemene voorwaarden bij levering van Wlz-zorg (Wet langdurige zorg)
Met ingang van 1 oktober 2018 gelden nieuwe Algemene voorwaarden. Die vindt u hier.