Stichting Vrienden van St. Elisabeth heeft als doel: het behartigen van het welzijn – in de ruimste zin van het woord- van bewoners en/of medewerkers van het Woonzorgcentrum St. Elisabeth te Roosendaal. Het afgelopen jaar heeft de Stichting dankzij de donaties en sponsoring onderstaande projecten kunnen realiseren;
 
– rolstoel met duwondersteuning
– waterfles voor alle deelnemers aan de wandel3daagse Elisabeth.
– reserve accu’s en opladers voor de duofiets met ondersteuning.
 
Ook komend jaar wil de Stichting Vrienden van Elisabeth weer graag wensen in vervulling laten gaan! Bijvoorbeeld het renoveren van onze tuin zodat bewoners en medewerkers extra kunnen genieten wanneer ze een wandeling maken. Om dit, en nog meer, te realiseren zijn we op zoek naar donateurs! Wil jij ook een handje helpen? Meld je aan door het contactformulier in te vullen op de website.
X