Onze vrijwilligerscoördinator Marianne Blenkers heeft St. Elisabeth aangemeld bij Nederland voor Elkaar voor een landelijke Samen Ommetje Challenge in de week van de eenzaamheid. De week van de eenzaamheid is van 29 september tot 6 oktober. Tijdens deze week kunt u snuffelen aan het vrijwilligerswerk binnen St. Elisabeth (en bij andere organisaties). Mocht u zich hiervoor willen aanmelden, dan gaan we vervolgens op zoek naar een bewoner met wie u in die week kunt gaan wandelen. Hopelijk bevalt het u en meldt u zich misschien wel aan als vrijwilliger bij St. Elisabeth!

In heel het land is het lastig om nieuwe vrijwilligers te vinden. Dat zien we ook in St. Elisabeth. Vrijwilligers melden zich niet meer zo spontaan aan en ook blijven ze minder lang dan eerder. Ook dat is een landelijke tendens. En dat is jammer! Vrijwilligerswerk kan echt een verrijking zijn. Iets voor andere mensen kunnen doen is heel waardevol.

Wilt u meer informatie of wilt u zich meteen aanmelden? Stuur gerust een mail naar m.blenkers@stelisabeth.nl.

Meer informatie over vrijwilligerswerk in St. Elisabeth

X