Om nog meer tegemoet te komen aan de wensen die leven bij bewoners van St. Elisabeth en hun familie is er de Stichting Vrienden van St. Elisabeth. Door hun sponsoracties wordt het mogelijk om bepaalde zaken aan te schaffen die het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk maken.

In het recente verleden heeft de Stichting bijvoorbeeld bijgedragen aan de inrichting van de Dorpstuin. Opnieuw zorgde het Joost van Roosmalenfonds voor een substantiële bijdrage. Andere financiële hulp gaven het MKB Netwerk Roosendaal en de Zusters Franciscanessen van Mariadal.

Ook werd middels sponsorgelden de aankleding van de wanden en (lift)deuren van De Laantjes gerealiseerd, en kon er een speciale rollator voor bewoners met Parkinson worden aangeschaft.

Nieuwsgierig naar wat de Stichting Vrienden van St. Elisabeth allemaal doet? Of wilt u Vriend of donateur worden?

X