Donderdag 22 oktober 2020

De quarantaine van de bewoners van De Laantjes 2 is per vandaag opgeheven.

Maandag 19 oktober 2020

De algehele quarantaine voor St. Elisabeth wordt voor een groot deel op dinsdag 20 oktober opgeheven. Het gaat om alle bewoners van De Strijpe, De Laantjes 4, 5, 6, 7, 9 en 10, en enkele bewoners van De Stedes.

De bewoners van De Laantjes 1, 2, 3 en 8 gaan – onder voorbehoud – deze week uit quarantaine.

Eerdere berichtgeving:

Vanwege besmettingen van bewoners op de groepswoningen van De Laantjes 1, 2, 3 en 8, en vanwege besmettingen bij medewerkers, hebben we uit voorzorg op vrijdag 9 oktober besloten om heel St. Elisabeth tot 20 oktober in quarantaine te plaatsen om verdere verspreiding te voorkomen.

Het gaat om alle groepswoningen van De Laantjes 1 tot en met 9, evenals alle appartementen van De Strijpe, De Laantjes 10 en een aantal appartementen van De Stedes. De quarantaine is op vrijdag 9 oktober ingegaan, waarbij we zaterdag 10 oktober beschouwen als dag 1. De quarantaine duurt tot 20 oktober. Bewoners kunnen wel beperkt bezoek ontvangen. Informatie daarover is verstrekt.

Er zijn op dit moment geen besmettingen bij bewoners van de appartementen op De Strijpe, De Laantjes 10 en De Stedes. De quarantainemaatregelen zijn preventief. We houden de gezondheidstoestand van alle bewoners goed in de gaten.

Betrokkenen zijn geïnformeerd.

Woensdag 7 oktober 2020

Groepswoningen De Laantjes 1, 2 en 3 in quarantaine
We lieten u gisteren weten dat er binnen ons huis sprake is van een coronabesmetting bij een bewoner op De Laantjes 2. De Laantjes 2 is in quarantaine. Vandaag is een coronabesmetting geconstateerd bij een bewoner op De Laantjes 1. Ook De Laantjes 1 is in quarantaine. Uit voorzorg is De Laantjes 3 ook in quarantaine gegaan. Deze drie Laantjes op de begane grond zijn tot nadere berichtgeving gesloten voor bezoek. Voor bezoekers anders dan aan De Laantjes 1, 2 en 3 verandert er niets: u kunt op bezoek blijven komen.

Ook is bij een medewerker werkzaam in het team van De Laantjes 1, 2 en 3 een besmetting met het coronavirus geconstateerd. Deze medewerker verblijft thuis in quarantaine.

Mailadres voor uw vragen
Heeft u vragen over het coronavirus en St. Elisabeth? U kunt ons mailen op corona-vragen@stelisabeth.nl

Dinsdag 6 oktober 2020

We moeten u helaas laten weten dat er binnen ons huis sprake is van een coronabesmetting bij een bewoner van St. Elisabeth wonend op De Laantjes 2. Deze groepswoning is in quarantaine.

De Laantjes 2 is tot nadere berichtgeving dus gesloten voor bezoek. Voor bezoekers anders dan aan De Laantjes 2 verandert er niets: u kunt op bezoek blijven komen.

We houden de gezondheidssituatie van alle bewoners en medewerkers nauwlettend in de gaten en volgen in het leveren van onze zorg de richtlijnen van de overheid.

Mailadres voor uw vragen
Heeft u vragen over het coronavirus en St. Elisabeth? U kunt ons mailen op corona-vragen@stelisabeth.nl

X