Het nieuwe bestuur bestaat uit: Jeanette van Overveld (voorzitter), Mieke van Haren (penningmeester), Rien Jonkers en Cor Verbogt.

Afscheid van de grondleggers van de stichting
Zr. Francinette en Antoinette Konings hebben in 2007 samen met Pieter Klijn en Mario Mekes de Stichting Vrienden van St. Elisabeth opgericht. Onder hun vlag zijn veel projecten tot stand gekomen en zijn er verschillende middelen aangeschaft. Denk hierbij aan een roeiapparaat, interactieve fiets waarmee je virtueel in Roosendaal en omgeving kunt fietsen (fietslabyrinth), duofiets, tuinbanken, tuinhuisje, koersbalmat, braintrainers plus licentie en wanddecoratie (belevingsgerichte wand). Ook regelden ze beweegapparatuur voor binnen en buiten, een duofiets met ondersteuning, een belevingskar voor in de badkamer en een re-styling van fysio-apparatuur,

Beide dames werden onder het genot van een kop koffie en gebak hartelijk bedankt en in de bloemetjes gezet door bestuurder Marieke Bouwman namens St. Elisabeth en Jeanette van Overveld namens het bestuur van Stichting Vrienden van St. Elisabeth. Het nieuwe bestuur hoopt op dezelfde voet verder te gaan.

Meer over Stichting Vrienden van St. Elisabeth

X