Activiteiten in augustus / september

Donderdag 24 augustus, 14.30-16.00 uur
AV Elisabeth quiz middag

Donderdag 31 augustus, 14.30-16.00 uur
Bingo
Een gezellige en tevens spannende activiteit. Iedereen kan meedoen aan dit populaire spel. Speel gezellig mee!
En wie weet.....heeft u wel BINGO!!! 

Donderdag 7 september, 14.30-16.00 uur
Combo Roseländer Musikanten 
Combo Roseländer Musikanten is een kleinere samenstelling gevormd uit de Roseländer Musikanten. Het combo maakt het optreden in kleinere kring mogelijk, zoals deze middag in St. Elisabeth. Onder leiding van Peter Mies speelt het combo gewilde en nieuwe nummer uit het eigen Egeländer-repertoire, brengt zij oberkraïnerklanken en stimmungsmuziek. Deze middag zullen er temperamentvolle polka- en wals melodieën in het ’t trefpunt klinken.

Donderdag 14 september, 14.30-16.00 uur 
Cabaretgroep ut Clubke
Cabaretgroep “Ut Clubke “ heeft al bij menig kbo en vrouwenvereniging met veel plezier n ‘optreden mogen verzorgen. Voor wie het cabaretgroepje niet kent even een kennismaking: Deze bestaat uit 11 vrouwelijke/mannelijke senioren waarvan 1 accordeonist en een geluidsman. Er worden korte sketches gespeeld en liedjes gezongen waarvan sommige mee te zingen zijn.

Donderdag 21 september, 19.00-20.30 uur 
Koor Accoord
Deze avond wordt er geen entree gevraagd i.v.m. de week van de eenzaamheid. Deze week wordt georganiseerd om eenzaamheid zoveel mogelijk tegen te gaan en ontmoeting te stimuleren. Het popkoor akkoord verzorgt dit optreden gratis in St. Elisabeth als dank voor de donatie van de congregatie. Popkoor Akkoord bestaat uit een bonte mix van zangers en zangeressen uit de directe omgeving van Roosendaal en bestaan inmiddels al 23 jaar. Het koor wisselt hedendaagse nummers af met wat oudere nummers. Popkoor akkoord is een enthousiast koor die het publiek meeneemt in vlotte up tempo nummers, maar het publiek ook stil kan krijgen door rustige nummers.

Dit bericht is geplaatst op: 03-08-2017